Cronebos is gelegen te midden van het bosrijke gebied tussen Hilversum en Lage Vuursche aan de ene kant en de weidsheid van de Bussummer- en Westerheide aan de andere kant, aan natuurschoon geen gebrek. De B&B dankt zijn naam aan het nabijgelegen 45 ha grote bos waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Cronebos biedt een dames- en herenfiets welke gratis gebruikt mogen worden. Gebruik van de fietsen geldt alleen tijdens uw verblijf in de B&B dus vanaf 15.00 uur tot aan het uitchecken om 11 uur.

Cronebos is nabij uitvalswegen dus voor een bezoek aan Amsterdam of Utrecht hoeft u niet ver. Deze steden zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer vanaf station Hilversum Sportpark. Dit station is te voet te bereiken vanaf Cronebos B&B. Dorpjes als Laren of Naarden Vesting zijn ook zeer de moeite waard om lekker op een terrasje te zitten of te winkelen.

Mocht u tijdens uw verblijf willen ontspannen in de sauna is Thermen Soesterberg een aanrader.

Restaurants

Er is een ruime keuze aan goede restaurants waar u uitstekend kunt dineren. 

Wilt u dichtbij, niet te duur maar heerlijk en gezellig dineren is Chef aan de Werf een goede keuze. Industrieel ingericht, vriendelijke bediening en met mooi weer de mogelijkheid om op het terras te eten. Reserveren wel noodzakelijk!

Restaurant Vuur, prachtig gelegen aan de rand van het bos, waar u terecht kan voor lunch, borrel of diner.

Iets verder rijden maar ook zeer de moeite waard is restaurant Tante Koosje, gelegen in het pittoreske dorp Loenen aan de Vecht.